Naremburn House That Shifts Volumes And Geometries

Naremburn House was designed by Bijl Architecture in Sydney, Australia. To accommodate the design, they utilized shifting volumes and geometries to result in a variety of irregularities. The clients wanted a light-filled interior, completely unique rooms (no square ones), and a place to “live long”. With the site’s irregular landscape, they incorporated subtle level changes... 
MORE PICTURES

Eye-Catching Modern Home From An Old Warehouse

Corben Architects converted a large empty warehouse into a residence to accommodate a couple and their three teenagers. The design of the warehouse revolves around a newly created courtyard that brings sunlight and natural ventilation into the primary living areas and to all the bedrooms. The design of the interiors is minimalist, laconic and very... 
MORE PICTURES