Three Level House for Three Family Generations

Mill Valley Ext Dusk

Designed by Berkley-based McGlashan Architecture this house is located on a beautiful hillside in Marin Country, near San Francisco. Its form and color are inspired by the hillside landscape. It has three levels and three generations of an extended family live there. Roofs of all three levels are planted with drought resistant and native gardens. Besides that it is super insulated and designed for passive solar conditioning. With the solar panel array, it is also designed for a net-zero energy footprint. Thanks to generous decks, window walls, and big openings the house is very wheel connected to the outdoors. [ McGlashan Architecture | Photography by CJ Chapman and David Fenton ]

Mill Valley Living
Mill Valley Ext Up Over Grass
Mill Valley Ext From Hill
Mill Valley Ext Out Over Roofs
Mill Valley Bird Over Roof
Alta Vista Roofs
Mill Valley Kitchen Out
Mill Valley Kitchen In
Mill Valley Mbath
Mill Valley Mbath
Mill Valley Powder
Alta Vista Bath
Mill Valley Stairs1a
Mill Valley Ext Night

What do you think? Leave a comment!