Impressive Modern Apartment With Green And Yellow Touches

Impressive Modern Apartment With Green And Yellow Touches
Located on the 18th floor of an apartment building in Moscow, this contemporary home was envisioned by architect Alexandra Fyodorova. For this project, Alexandra Fyodorova re-planned the layout of a 140 square-meter apartment, maximizing efficiency. In the open-air living room, a simple color palette in white, black and gray was employed, “disrupted” only by the... 
MORE PICTURES

Modern Airy Loft With Little Memorable Details

Modern Airy Loft With Little Memorable Details
South Australian design firm Williams Burton Leopardi designed this loft in Adelaide with elegant frugality, the idea of practical luxury using industrial materials and clever space planning. The interiors are so airy and full of light, that I just can’t take my eyes off! Everything is covered with white and light-colored plywood, which isn’t too... 
MORE PICTURES

Stylish Modern Apartment With Cork And Wood In Decor

Stylish Modern Apartment With Cork And Wood In Decor
This recent project by Stockholm-based interior designer Tina Hellberg is a showcase for her signature style — a look that features natural wood, cork and nature-inspired prints against black and white for a softened approach to minimalism. Simple furnishings and straight lines are done in a minimal palette are softened with touches of moss green... 
MORE PICTURES

Tiny Apartment Renovation On A Modest Budget

Tiny Apartment Renovation On A Modest Budget
Clare Cousins Architects renovated this tiny apartment on a modest budget for a young growing family in Melbourne. The new floor plan maximizes social areas and minimizes sleeping spaces through the creation of “micro” bedrooms that fit a single bed. Sliding doors can be drawn closed for intimacy or opened to extend the visual space.... 
MORE PICTURES

Modern Lively Apartment In An Industrial Building

Modern Lively Apartment In An Industrial Building
Interior designer Anne Sophie Goneau gave an apartment in a former factory a bright makeover. The space was reoriented in order to accommodate a third bedroom for the residents’ second child. The adjustment required reducing the size of one of the existing bedrooms and relocating the kitchen, which now is an open-plan space next to... 
MORE PICTURES