Naremburn House That Shifts Volumes And Geometries

Naremburn House was designed by Bijl Architecture in Sydney, Australia. To accommodate the design, they utilized shifting volumes and geometries to result in a variety of irregularities. The clients wanted a light-filled interior, completely unique rooms (no square ones), and a place to “live long”. With the site’s irregular landscape, they incorporated subtle level changes... 
MORE PICTURES

Modern Annex Home With Lots Of Wood In Decor

DUBBELDAM Architecture recently completed a residential project for a young couple in Toronto, Ontario, Canada. The house was called Annex because it originally consisted of two volumes. The new interiors feature an open floor plan throughout, the most notable design feature being a large wooden volume that hides ductwork, storage and a bathroom. On the... 
MORE PICTURES

Unique Cotesbach Road Residence On Multiple Levels

Original and captivating, the Cotesbach Road residence was remodeled to serve the needs of a young family of three. Scenario Architecture reorganized the layout of this Edwardian home in London, turning it into an engaging modern retreat. By opening the internal structure while maintaining the function of the previously separated areas, the house instantly feels... 
MORE PICTURES

Striking And Dramatic Athens House In Moody Colors

Located in the northern suburbs of Athens, this family-run house called M22A was previously divided into two separate buildings, but Omreta design team combined these buildings into one. The décor is modern and dramatic, the color scheme is rather moody yet looks energetic: grey, black, beige and brown with splashes of gold. Beautiful textures and... 
MORE PICTURES

Bright And Airy Extension To A California Bungalow

This bright and airy extension to a California bungalow by Melbourne-based BG Architecture is all about flexible open plan living and a seamless transition between inside and out. These stylish family quarters are the perfect relaxed oasis from the bustle of the outside world. The home is full of natural light thanks to the expansive... 
MORE PICTURES